Rasprodano
 

Pjenušac “Abrau-durso” polusuhi

95.00 Kn

Proizvodi se u podzemnim rudnicima, u uvjetima istim kao u francuskoj provinciji Champagne (prirodno stabilna temp. 12-14 С i stabilna vlažnost 88-90%). Pjenušac se proizvodi prema klasičnoj metodi Dom Pérignon. Vrlo je skupa jer zahtijeva mnogo prostora i ljudskog rada. Svaka se boca mora, tijekom nekoliko mjeseci, svaki dan protresti, zaokrenuti za koji stupanj i lagano naginjati. Tako se na kraju talog od kvasca skuplja na grliću boce. Boce se godinama drže u ogromnim, prirodom stvorenim podzemnim rudnicima na dubini 72 metara.

Volumen: 0,75L

Nema na zalihi

Proizvodi se u podzemnim rudnicima, u uvjetima istim kao u francuskoj provinciji Champagne (prirodno stabilna temp. 12-14 С i stabilna vlažnost 88-90%). Pjenušac se proizvodi prema klasičnoj metodi Dom Pérignon. Vrlo je skupa jer zahtijeva mnogo prostora i ljudskog rada. Svaka se boca mora, tijekom nekoliko mjeseci, svaki dan protresti, zaokrenuti za koji stupanj i lagano naginjati. Tako se na kraju talog od kvasca skuplja na grliću boce. Boce se godinama drže u ogromnim, prirodom stvorenim podzemnim rudnicima na dubini 72 metara.

Volumen: 0,75L

Kategorija: